Jde glamping a svatba dohromady?

My si myslíme, že ano!

Patří glamping a svatba dohromady?

Toužíte po nezapomenutelném zážitku na Vaší svatbě, ale nechcete jít ve stopách tradice? Představte si romantický obřad na rozkvetlé louce uprostřed nádherné přírody, a poté večírek v elegantně zařízeném stanu s veškerým komfortem.

Glampingové stany totiž již dávno neslouží jen pro přespání! Jaká další využití nabízí? V první řadě je to designový doplněk, který úžasně doplní pozadí jakékoliv fotky a hlavně ochrání před případným deštěm, anebo poskytne vytoužený stín v horkých letních dnech. Dále je lze také použít jako zázemí pro catering, odpočinkovou zónu, či dokonce nezapomenutelný hrací koutek pro děti.

Navázali jsme proto exkluzivní spolupráci s portálem svatba.cz. Tato spolupráce přináší novomanželům nejen jedinečný zážitek v přírodě, ale také nový a inovativní přístup k organizaci svateb. Spojením krásy přírody a luxusu glampingu s profesionálními službami svatebních koordinátorů vzniká dokonalá kombinace pro všechny, kteří hledají něco výjimečného.

Portál svatba.cz nabízí nekonečnou inspiraci a online nástroje k plánování vaší vysněné svatby na jednom místě. Díky tomuto portálu, nevynecháte jedinou věc v přípravách na váš významný den - od vytvoření svatebního webu, přes nástroje pro usnadnění koordinace, až po výběr fotografa, prstýnků, šatů nebo úchvatných míst pro váš svatební obřad či hostinu. Nechybí zde ani pořádná dávka inspirace a blog, kde najdete rady a zkušenosti jiných snoubenců a kam můžete přispět i vy.

Nabízíme kvalitní kruhové stany ze 100% bavlny ve dvou velikostech. Stan si můžete zařídit podle svých velkolepých představ. Naši zkušení kolegové přijedou na místo určení, postaví stan a po skončení vašeho kouzelného dne ho také odvezou. To znamená, že se nemusíte starat o technické záležitosti a můžete se plně soustředit na svatební den. Pronájem glampingového stanu tak může být nejen praktický, ale i nezapomenutelným zážitkem pro všechny účastníky této výjimečné události.

Newsletter

Nechcete si nechat ujít žádnou novinku ze světa glampingu? Objevujte novinky přímo ve vaší e-mailové schránce.

Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a Google.Platí Ochrana soukromí a smluvní podmínky.