Stanování, které bourá stereotypy!

Přemýšlíte o uspořádání nezapomenutelné akce v přírodě pro sebe a své přátele či rodinu? Pak jste na správné adrese – dnes si povíme více o využití pronájmu našich glampingových stanů.

Andy Warhol stany 4x jinak!

Většině lidí se jistě vybaví klasické stanování, kdy skupina stráví několik nocí na nepohodlné karimatce a obědy připravuje z pytlíku na plynovém vařiči. Vůně přírody je všudypřítomná, přesto se pak každý po víkendu rozlámaný těší domů.

A co kdybychom Vám představili unikátní nápady, jak námi poskytnuté stany využít na maximum?

NAROZENINOVÁ OSLAVA

Příroda a čerstvý vzduch prospívá všem dětem, to je notoricky známá věc. Dětské narozeninové koutky v obchodních centrech už jsou tabu – pojďte díky naší pomoci zorganizovat veselou oslavu pro své ratolesti ve stanu a jeho okolí – k dispozici dodáme vybavení a výzdobu dle Vašich individuálních požadavků – fantazii se meze nekladou. Co takhle loupežnická párty na kraji lesa, či princeznovský čajový dýchánek?

PŘÍRODNÍ ROMANCE

Žádosti o ruku v přeplněné restauraci už jsou také passé. Muži hledají originalitu, páry se snaží utéci od ruchu velkoměsta a dopřát si chvíle soukromí jen pro sebe. Vůně lesa a květin přímo vybízí k večeru zakončenému pokleku na koleno a žádosti o ruku drahé polovičky.

Příroda uvolňuje a lidské propojení se v ní jen posiluje. V prostorách stanu a jeho přilehlém okolí lze dokonce zorganizovat i celý svatební obřad, případně hostinu. Inspirace je k nalezení v našem článku o svatbách v přírodě.

FIREMNÍ AKCE

Další na řadu přichází stan jako prostředek k uspořádání teambuildingové akce – pohodové barbecue utuží firemní vztahy na jedničku. Vůně pečeného masa, bylinek, zvuky přírody protkané hlasitým smíchem kolegů při západu slunce? To zní jako zasloužený relax po týdnu stráveném v tmavé kanceláři a plném stresu z vyřizování pochůzek. Poznejte své kolegy i v neformálním prostředí. Protože kdo je rád pořád jen svázaný v obleku?

 

RELAXACE

Jak již bylo zmíněno, hlad po přírodě a útěku od každodenního ruchu velkoměsta stále roste. Lidé se opět snaží žít vědomě, pomaleji, konzumovat méně, o to ale intenzivněji. V poslední době stoupla obliba nejrůznějších retreatů, například wellness či jóga víkendů v přírodě. Mají za úkol jediné – zrelaxovat napjaté nervy a znovu obnovit motivaci a chuť do každodenního života. Glampingový stan postavíme ve Vámi vybrané lokalitě, kdekoliv, kde se budete cítit komfortně. Den plný procházek, zdravého jídla, masáží, meditace či jógy? Pro ozdravný pobyt odteď nemusíte jezdit až do daleké Indie!

Na výběr nabízíme hned ze dvou typů stanů – Canvas Sibley 400 Pro (až pro 4 osoby) a Canvas Sibley 500 ProTech (až pro 8 osob).

Tak co, půjdete do toho s námi, a překvapíte své okolí originálním nápadem?

Newsletter

Nechcete si nechat ujít žádnou novinku ze světa glampingu? Objevujte novinky přímo ve vaší e-mailové schránce.

Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a Google.Platí Ochrana soukromí a smluvní podmínky.